Så er de her

Søndag den 11. april kl. 13.00 ankom 14 stykker højlandskvæg til fælleden. De blev lukket ud i den til lejligheden opstillede fangefold, hvor de stod og kiggede sig lidt benovede omkring – det er trods alt deres første tur til København.

De 4 “gamle” dyr, som har gået på fælleden vinteren over, og nogle få tilskuere så til, mens de nyankomne hurtigt faldt til ro. De blev forsigtige lukket ud, hvorefter de løb lidt omkring. Efter en halv times tid gav de sig til at græsse.

Dyrene går i Nordfolden, hvor de skal gå det næste stykke tid. De fleste af dyrene er brune og gule, men der er også en enkelt sort og et par stykker har farven dun (grå). Det er alt sammen ‘tilladte’ farver.

De nye dyr er stadigvæk lidt nervøse og sky. Derfor bør man holde god afstand til dem, men de har ikke noget imod at stille op til fotografering – bare ikke nærbilleder.

Permanent link til denne artikel: http://kkgl.dk/2021/04/saa-er-de-her-2/