Tilbage til Medlemsskab

Medlemssystem

Der findes overordnet set, to typer medlemskab i vores forening. Derudover er der nogle underkategorier. Da antallet af medlemmer afhænger af, hvor mange dyr vi har, skal alle medlemskaber revurderes hvert år. Herunder kan du læse om den proces:

Aktive medlemmer

Dem, der var aktive medlemmer sidste år, har 1. prioritet til at blive aktive medlemmer igen i år. De aktive medlemmer kan sige ja til fortsætte som aktive medlemmer eller sige de gerne vil på standby-listen (eller selvfølgelig melde sig helt ud eller vælge at blive støttemedlem).

Standby-listen

Standby-listen har 2. prioritet. Dvs., at når sidste års aktive medlemmer har meddelt, hvorvidt de ønsker at fortsætte eller ej, vil de overskydende ledige aktive medlemskaber blive tilbudt til dem, der står på standby-listen.

Hvordan kommer jeg på standby-listen?

Hvis du var aktivt medlem sidste sæson, men du ikke ønsker at være aktivt medlem i år, kan du vælge at komme på standby-listen, når vi opkræver kontingent. Når du er på standby-listen svarer det til at du er støttemedlem og kontingentet er derfor 50 kr..

Når du står på standby-listen, ved du ikke, hvornår du kan blive aktivt medlem igen, da det afhænger af, hvor mange aktive medlemmer, som ikke fortsætter deres medlemskab. Det betyder også, at du kan stå på standby-listen i flere sæsoner uden at blive tilbudt en ny plads. Men bliver du tilbudt en ny plads som aktivt medlem, så kan du kun takke nej én gang. Siger nej tak anden gang, så ryger du ud af standby-listen og bagerst på den almindelige venteliste som støttemedlem.

Hvorfor har vi en standby-liste?

Formålet med standby-listen er, at aktive medlemmer har mulighed for at træde tilbage et enkelt år, og dermed give plads til nye medlemmer uden at ryge bagerst i køen som støttemedlem. På den måde sikrer vi, at aktive medlemmer ikke unødigt holder på sin plads, selvom de måske ikke har tid et enkelt år.

Støttemedlemmer (ventelisten)

Når vi skal fordele ledige aktive medlemskaber har støttemedlemmer 3. prioritet. Det vil sige, hvis der er ledige aktive medlemskaber, når de aktive medlemmer og dem på standby-listen har givet besked om, hvorvidt de vil have en plads, så bliver de tilbud til dig, som er støttemedlem. Som støttemedlem kan du sige nej lige så mange gange du vil, uden at miste sin plads på listen.

Generelt

Når du skifter liste, ryger du altid bagerst i køen på den nye liste.

Derudover: uanset, hvilken type medlem du er, så er man altid velkommen til at deltage i vores arrangementer samt besøge dyrene når man har lyst.

Permanent link til denne artikel: http://kkgl.dk/medlemsskab/medlemssystem/