KKGL søger medlemmer

Københavns Kogræsserlaug søger medlemmer, der ønsker at have andel i det kvæg, som græsser på Amager Fælled henover sommeren!

OBS: Der er ikke flere ledige pladser som aktivt medlem. Du kan tilmelde dig som støttemedlem og komme på vores venteliste. Så får du automatisk besked, hvis der bliver ledige andele.

Vil du være med til at passe køer på Amager Fælled, og samtidig købe en ottendedel selvplejet, fritgående skotsk højlandskvie? Så bliv medlem nu.

Som aktivt medlem af KKGL indgår du i en pasnings- og tilsynsordning af dyrene. Vi skal se til dyr og hegn hver dag, så du vil typisk skulle lave tilsyn 2-3 gange i løbet af sæsonen fra ca. slut april til start november. Derudover forventer vi, at du deltager i arbejdsdage i løbet af sæsonen, hvor vi i fællesskab vedligeholder området. Du kan læse mere om, hvad det vil sige at være aktivt medlem i KKGL her.

Vi har et begrænset antal ledige medlemsskaber, så det er først til mølle.

Et medlemsskab koster 200 kr. om året. Derudover skal du også betale et depositum for din kødandel. Det er i alt 1.800 kr., som du kan betale på én gang eller i to rater á 900 kr.

Når der ikke længere er flere aktive medlemsskabspladser tilbage, melder vi det naturligvis ud med det samme.

Permanent link til denne artikel: http://kkgl.dk/2019/03/kkgl-soeger-medlemmer-3/