Kogræsserlaug med vokseværk

Først var der syv på otte hektar, så blev det ti på 18 hektar, og i år vil 18 gyldenbrune Hereford-kvier græsse lystigt på omkring 30 hektar på Amager Fælled!

Københavns Kogræsserlaug er blevet tilbudt at overtage græsningen på området syd for vores nuværende fold, hvilket vi har sagt ja tak til. Området har de seneste mange år været græsset af nogle andre køer, og det har været en landmand, som har stået for det. Fra i år vil det være KKGL, som skal sikre naturplejen på området. Det glæder vi os meget til.

Dette betyder, at vi i år får 18 dyr på græs, og bestyrelsen er allerede i fuld gang med at forhandle. Faktisk skal et lille udvalg fra bestyrelsen i løbet af påskedagene ud og inspicere nogle af dyrene, så vi er sikre på, at dem vi får både har den rigtig størrelse og temperament. Så forhåbentlig vil der i løbet af slutningen af april igen være drøvtyggen og muh-lyde på Amager Fælled.

Bliv medlem

Vi søger derfor også masser af nye medlemmer, som vil hjælpe at passe dem, og samtidig få fritgående og hjemmeklappede bøffer på bordet til efteråret. Er det noget for dig eller kender du nogle byboer, som trænger til jord under neglene? Så kan du tilmelde dig her.

denne side kan du læse mere om, hvad det vil sige, at være medlem, dine forpligtelser og hvad det koster. Har du spørgsmål eller tvivl er du velkommen til at kontakte os på info@kkgl.dk.

Permanent link til denne artikel: http://kkgl.dk/2017/04/kograesserlaug-med-voksevaerk/