KKGL søger medlemmer

Københavns Kogræsserlaug søger medlemmer, der ønsker at have andel i det kvæg, som græsser på Amager Fælled henover sommeren!

Vi har plads til flere aktive medlemmer i vores forening, bl.a. fordi vi får flere dyr på folden end vi havde sidste år.

Vil du være med til at passe køer på Amager Fælled, og samtidig købe en ottendedel selvplejet, fritgående Hereford-ko? Så bliv medlem nu.

Som aktivt medlem af KKGL indgår du i en pasnings- og tilsynsordning af køerne. Vi skal se til køer og hegn hver dag, så du vil typisk skulle lave tilsyn 2-3 gange i løbet af sæsonen fra ca. slut april til start november. Derudover forventer vi, at du deltager i mindst én arbejdsdag i løbet af sæsonen, hvor vi i fællesskab vedligeholder området. Du kan læse mere om, hvad det vil sige at være aktivt medlem i KKGL her.

Vi har et begrænset antal ledige medlemsskaber, så det er først til mølle. En tilmelding fungerer således, at du først melder dig på ventelisten, og så snart vi har modtaget de 50 kr. det koster at melde sig ind i foreningen, vil du blive tilbudt et aktivt medlemskab. Herefter skal du overføre yderligere 200 kr, så du har betalt hele årskontingentet på 250 kr., som det koster at være aktivt medlem.

Hvis du bliver aktivt medlem skal du, udover kontingentet, også betale depositum for din kød andel. Det er i alt 1.800 kr., som du kan betale på én gang eller i to rater á 900 kr.

Når der ikke længere er flere aktive medlemsskabspladser tilbage, melder vi det naturligvis ud med det samme.

Permanent link til denne artikel: http://kkgl.dk/2017/04/kkgl-soeger-medlemmer/