Så er der køer på Amager Fælled!

Så skete det endelig! Der er køer på græs på Amager Fælled.

Efter en del udfordringer er der endelig kommet styr på ko-leverancen. I dag er ankommet syv kvier af racen Hereford til Amager Fælled. Vi havde bestilt otte, men den sidste har ikke villet lade sig indfange, så i går søndag ringede landmanden og spurgte, om vi ville have de syv han havde fanget. Og det ville vi naturligvis gerne. Så de ankom mandag morgen kl 7.00,  og lader til at have taget flytteræset meget fredeligt. Vi lægger billeder op her, og på facebook, i løbet af mandag og tirsdag.

Man må naturligvis gerne tage ud og se dyrene, men vi opfordrer til at holde afstand og give dyrene lidt ro de første par dage. Det skyldes, at de godt kan være lidt nervøse over at være et nyt sted og så skal der ikke så meget til, før de går i panik. Og vi vil så nødigt have, at vores første arrangement bliver ko-indfangning på DR Byens parkeringsplads.

Vi holder “velkommen ko”-arrangementet for alle interesserede d. 21 juni – vi laver naturpleje og slår med le fra kl 10, og fra kl 13 byder vi på pandekager, kaffe og ko-klap til alle interesserede!

Permanent link til denne artikel: http://kkgl.dk/2015/06/saa-er-der-koeer-paa-amager-faelled/