Ørestad Kulturdage 2015

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 30. august, 2015
12:00-14:00

Lokation
Mødested 1 (indgangen til Nord- og Sydfolden)

Kategori


I forbindelse med Ørestad Kulturdage vil Københavns Kogræsserlaug fremvise vores 7 kvier og fortælle om foreningen. Samtidig fortælles der om naturen på Amager Fælled, som kvierne er med til at pleje.

Der vil også være en lille udstilling om fælledens spiselige planter, og eventuelt nogle korte planteture i kofolden og i nærområdet.

Arrangementet afholdes i samarbejde med Spis Amager Fælled, der drives af Jann Kuusisaari, som også er aktivt medlem af Købehavns Kogræsserlaug.

Spis Amager Fælled er et informationsprojekt, der fortæller om de spiselige vilde planter på fælleden og den mangfoldig natur som findes i området. Udover at inspirere og lære folk til at samle vild mad, er formålet også at vække en generel interesse for fælleden, og for dens bevarelse som et vildt område tæt ved centrummet af storbyen. Læs mere på Spis Amager Fælleds hjemmeside.

Vil du gerne tidligt op og i gang, kan du starte med en fælles gårtur sammen med Hjerteforeninges lokalkomité Ørestad/Sundby rundt på Amager Fælled. Der også arrangeres af Jann Kuusisaari. Gåturen slutter lige i tid til at nå vores arrangement bagefter.

Læs mere om Ørestad Kulturdage 2015 her

Er du interesseret i at høre mere om naturen ved vores fold, kan du følge med i vores koncept NATURligvis, hvor forskellige dyr og planter fra området bliver præsenteret. En god måde at lære mere om det plante og dyreliv, der findes nærmest i midten af København.

Permanent link til denne artikel: http://kkgl.dk/events/oerestad-kulturdage-2015/