Vi mangler køerne

Vores arrangement på søndag, hvor vi skulle sige velkommen til køerne på Amager Fælled, er blevet udskudt, da køerne ikke er kommet endnu.

Som det er blevet meldt ud på vores Facebook-side, har vi i bestyrelsen haft nogle problemer med leveringen af vores køer. Meget tyder nu på, at vi må kigge os om efter en anden leverandør – hvilket vi er gået i gang med.

Planen har hele tiden været, at få racen Skotsk Højlandskvæg ud at græsse i folden, men da det er vigtigst for os, at der overhovedet kommer køer på græsset, så kan det godt være, at vi må gå på kompromis og sige ja til en anden race.

Vi håber fortsat på alle vores medlemmers støtte og tiltro til, at vi arbejder på sagen så meget vi kan. Vi er kede af, at opstarten ikke helt er gået som forventet, men det er desværre ikke alt, som vi selv er hundred procent herre over.

Vi melder ud så snart, at der er noget nyt i sagen.

Permanent link til denne artikel: http://kkgl.dk/2015/05/vi-mangler-koeerne/