En anden slags køer på Amager Fælled

I de sidste par uger, har mange nok kunne få øje på en lidt anden slags ko i og omkring vores folde på Amager Fælled. Gravkøer har nemlig kørt ind og ud, fjernet jord, gravet huller, og voldsomt ser det ud. Store metalplader flyder over det hele, så de store gravemaskiner ikke kører fast i den våde jord.

Det er By & Havn samt Københavns Kommune, der laver nye vandhuller til padderne i området. Samtidig rydder de ammunition og gør klar til, at den sjældne plante, brændeskærm, kan flyttes dertil. Brændeskærmen vokser på nuværende tidspunkt på det område, hvor det nye Ørestad Fælled Kvarter (indtil for nyligt kaldet Amager Fælled Kvarter) skal opføres.

Arbejdet forventes færdigt i løbet af februar måned

Læs mere om tiltagene på By & Havns hjemmeside, klik her.

Øestad Avis har også skrevet om arbejdet, hvor vi kan anbefale følgende to artikler:

”Amager Fælleds Venner: Padder lider under byggeri og trafik”, klik her.

”By & Havn bygger vandhuller på Amager Fælled”, klik her.

 

Permanent link til denne artikel: http://kkgl.dk/2017/02/en-anden-slags-koeer-paa-amager-faelled/