Folden er åben og strømmen afkoblet hegnet.

Sæsonen er ovre og de 10 kvier er ikke længere at finde i foldende på Amager Fælled. Derfor er lågerne også blevet åbnet og strømmen taget af hegnet. Man skal derfor ikke være nervøs for at få stød ved at røre hegnet. Der er dog stadig strøm på kasserne, hvor strømanlægget er i, så pas på med at røre disse. Her vil der også blive sat skilte op om, at der er strøm på.

Ved at åbne lågerne og afkoble strømmen fra hegnet, gøres området mere tilgængeligt for brugere af Amager Fælled. Når der kommer kreaturer i foldene igen i 2017, vil der igen komme strøm på hegnet.

Alle er til en hver tid velkommen i foldene også selvom, der er kreaturer på arealet og strøm i hegnet. Vi håber i 2017 at gøre tilgængeligheden til og i foldene bedre, så der kommer flere og mere brugervenlige indgange og muligvis nogle tiltag inde i folden. Vi vil i den forbindelse nedsætte en arbejdsgruppe, der skal se på tiltag, der kan gøre foldene mere tilgængelige og dermed øge muligheden for at give brugere af Amager Fælled bedre naturoplevelser. Hvis du ønsker at deltage i dette arbejde høre vi gerne fra dig (også selvom du ikke er medlem af KKGL) – skriv til info@kkgl.dk

Permanent link til denne artikel: https://kkgl.dk/2016/11/folden-er-aaben-og-stroemmen-afkoblet-hegnet/