KKGL er kommet på flickr

KKGL har fået en bruger på flickr, som er et online fotodelingssite. Her vil vi i fremtiden uploade de fotos, som vi tager til arrangementer, tilsyn og andre af vores aktiviteter.

Grunden til vi har valgt flickr frem for bare at ligge vores fotos på fx Facebook eller vores hjemmeside er, at flickr tilbyder utrolig meget plads og giver muligheden for at uploade fotos i høj kvalitet. Det betyder også, at hvis nogen skal bruge nogle fotos til publikationer eller andet, der skal trykkes, så kan de hentes direkte i høj opløsning fra flickr. På denne måde sikrer vi også, at vi i fremtiden stadig har fotos af god kvalitet fra hele foreningens eksistens.

Så smut ind på KKGL’s flickr og tjek vores fotos ud

Permanent link til denne artikel: https://kkgl.dk/2016/08/kkgl-er-kommet-paa-flickr/