Kom til naturens dag og arbejdsdag

Nyhedsbrev, august 2022

Naturens dag

Søndag den 11. september er det naturens dag – og afslutningen på naturens uge. 

Danmarks Naturfredning, Miljøpunkt Amager, Amager Fælleds Venner og flere andre – herunder os, fejrer dagen med et festligt arrangement i Nord- og sydfolden lige inden for lågerne fra kl. 10-14

Arbejdsdag – hjælp med at holde hegnet i orden

Vi skal have slået under hegnet og fjernet brombærranker o.l., der rører ved hegnet. Vi indkalder derfor til en arbejdsdag for alle medlemmer lørdag den 3. september kl. 11-15.

Vi sørger for leer, og har også diverse sakse og ørnenæb, men du må gerne tage dine egne redskaber med. Vi har to buskryddere.

Alle andele afsat

Alle andele for de dyr, der skal slagtes, er nu afsat. Det er dels sket ved, at vi har fået nye medlemmer, og dels ved, at nogle få medlemmer har aftaget to andele. Vi byder de nye medlemmer velkommen

Vi har – udover de 13 slagtedyr – også 5 helårsdyr, hvoraf to er ejet af foreningen (betalt med fondsmidler), og 3 er betalt af driftsmidlerne. Vi arbejder på, at alle helårsdyr skal være ejet af foreningen.

Alle dyr er flyttet

Alle kvierne går nu i Nordfolden, og hestene er flyttet over i Østfolden. Det er planen, at dyrene skal gå her, indtil slagtedyrene skal afhentes. Herefter flytter vi de 5 tilbageblevne kvier og hestene over i Syd/vestfolden.

Permanent link til denne artikel: https://kkgl.dk/2022/08/kom-til-naturens-dag-og-arbejdsdag/