Tilbage til Om KKGL

Arbejdsgrupper

KKGL har mange opgaver og områder der skal varetages. Derfor er vi organiseret i syv forskellige grupper, som arbejder under bestyrelsen med at løse disse opgaver. Herunder kan du finde de syv grupper samt kort om, hvad de laver:

  • Arrangementgruppen: står for at arrangere, facilitere og forbedre arrangementer i foreningen både internt og eksternt.
  • Kogruppen: er ansvarlig for indkøb af kvæg, anskaffe og koordinere med slagter omkring slagtning samt andre praktiske ting, der har med dyrene at gøre.
  • Kommunikation- og hjemmesidegruppen: står for drift af hjemmeside samt indhold til facebook, instagram og nyhedsbrev. Derudover generelt PR arbejde.
  • Arealgruppen: er ansvarlig for vedligeholdelse af fold, herunder hegn, strøm, pumpe m.m., men også leslåningi folden og overholdelse af græsningsplanen.
  • Tilsynsgruppen: er ansvarlig for tilsynet med kvæget og skal stå for at holde tilsynsguiden opdateret, koordinere tilsyn mellem de aktive medlemmer og se på steder vores tilsyn kan forbedres eller gøres lettere.
  • Kviefængerne: skal træde til i nødsituationer, hvis dyrene fx er sluppet løs og skal indfanges.

Noget for dig? Så send os en mail på info@kkgl.dk og fortæl os, hvilke(n) gruppe du har lyst til at være frivillig i.

Arbejdet i grupperne bliver koordinere via vores intranet Podio, så når du har skrevet til os får du en invitation til gruppens arbejdsrum på Podio.

Permanent link til denne artikel: http://kkgl.dk/om/arbejdsgrupper/