Et sidste farvel

Nu er sæsonen ovre og de 10 kvier bliver afhentet til slagtning i starten af næste uge. De har gjort et rigtigt godt arbejde for naturen i vores folde, og har græsset lystigt sæsonen igennem. Deres indsats har medført lys og åbne arealer til stor gavn for variationen af plantesammensætningen på Amager Fælled. Kvierne er da også vokset siden de ankom og vil give en god mængde kød til foreningens medlemmer.

Hvis I vil sige et sidste farvel, så er weekenden den sidste mulighed. Vi kender ikke det specifikke tidspunkt for afhentning endnu, og ønsker af praktiske årsager ikke at have særligt mange mennesker derude, da det kan stresse dyrene og besværliggøre processen med at få dem op i kreaturvognen.

Når dyrene bliver afhentet slagtes de næste dag og vil herefter krogmodne i en række uger inden KKGL’s medlemmer får udleveret kødet.

Permanent link til denne artikel: http://kkgl.dk/2016/11/et-sidste-farvel/