Naturens dag blev fejret på Amager Fælled

Søndag den 11. september var det Naturens dag, og det fejrede vi også på Amager Fælled i samarbejde med en masse foreninger og organisationer fra Amager.

Jann fremviser en pastinak, som lige er taget op af jorden på Amager Fælled | Foto: Theis Lykkegaard

Dagen var fyldt med en masse aktiviteter for både store og små. Nogle kunne gå på opdagelse efter dyr og planter med lup, mens andre kunne få en ridetur på en pony. Derudover var der guidet tur på Amager Fælled, hvor man fik udpeget og kunne smage på de mange spændende og spiselige planter, som findes på området. Her blev der både fundet æbler, brombær, hindbær, pastinak og peberrod. Alt sammen lige til at tage med hjem i køkkenet.

Derudover var vores 10 kvier utrolig nysgerrige og hilste pænt på de mange mennesker, som kom forbi for at sige hej. Man kunne også prøve at slå med le, og få fornemmelsen af at lave naturpleje med et gammelt redskab.

Senere på dagen kunne man smage og købe lokalt produceret honning, samt bruschetta med lækkert fyld eller frugtsalat med lokale frugter. Man kunne også presse sin egen æblemost og meget meget mere.

En nysgerrig kvie hilser på den mange mennesker, som er på besøg i folden | Foto: Theis Lykkegaard

Vi håber alle som stak hoved forbi havde det sjovt, og vi ser frem til at gentage successen til næste år.

Vi har samlet lidt billeder, som man kan finde på vores flickr-profil eller ved at klikke her.

Permanent link til denne artikel: http://kkgl.dk/2016/09/naturens-dag-blev-fejret-paa-amager-faelled/